Få den træterrasse du drømmer om

Vi laver alle typer terrasser i træ for private

Skal du have en lækker træterrasse bygget til huset, så du har udsigt over haven? Skal terrassen laves som en tagterrasse? Eller skal træterrassen laves i niveau med haven – måske ved sommerhuset?

Uanset hvilken træterrasse du ønsker dig, kan Tømrermester Kresten Lundgreen hjælpe dig.

Vores kunder er private husejere og sommerhusejere i Skibby, Holbæk, Frederikssund og Roskilde – og med os er du sikret kvalitetsarbejde hver gang.

Lidt om regler ved opbygning af træterrasser?

Når vi bygger træterrasser, bruger vi kun de bedste materialer. Vi hjælper gerne med råd og vejledning, når du skal bestemme træsort og udformning på din nye træterrasse. Skal terrassen hæves, er der visse forhold, du skal huske at have med i dine betragtninger. Det er sådan noget som afstand til naboskel.

I flere tilfælde kan det være nødvendigt at søge om byggetilladelse til terrassen – vi hjælper dig med at vurdere forholdene og naturligvis med de nødvendige tegninger og dokumenter, der skal lægges ved din ansøgning.

Træterrasser af højeste kvalitet

Når du skal have bygget en træterrasse, er det selvfølgelig vigtigt, at den er solid og holdbar, så den kan modstå vejr og vind og holde i mange år. Dernæst er det selvfølgelig vigtigt, at terrassen passer til huset og danner en smuk harmoni med omgivelserne. Med os som tømrer på din nye træterrasse er du sikret:

  • Kvalitetsarbejde og godt håndværk
  • Grundig og kompetent rådgivning
  • Overholdelse af alle aftaler og tidsplaner
  • Skarpe priser

Kontakt os og få en god snak og en skarp pris

Vi giver gerne et skarpt tilbud på opbygning af træterrasse samt rådgivning. 

Ring eller skriv en mail til os og så laver altid gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 61 11 55 11 eller send en e-mail til Kreslund@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det er vigtigt at afklare formålet med træterrassen og hvad man ønsker at opnå ved at bygge den.

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for træterrassen, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af træterrassen, så man ved præcis, hvad der skal bygges og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type træ der vil blive brugt til træterrassen, og om det passer til formålet og til ens personlige præferencer.

Det er vigtigt at overveje, hvordan træterrassen vil påvirke det eksisterende udendørs miljø, og om der er særlige hensyn, der skal tages for at sikre, at det passer til resten af haven eller terrassen.

Få et uforpligtende tilbud