Tagopgaver i Skibby og omegn

Vi er din lokale tømrer og tagspecialist

Hos Tømrermester Kresten Lundgreen har vi specialiseret os i lægning af nyt tag for kunder i Skibby og omegn.

Vores kunder er såvel private husejere, som sommerhusejere og erhvervsdrivende i og omkring Skibby, Frederikssund, Holbæk og Roskilde.

 

Professionel lægning af tage

Vi lægger mange forskellige tage for private og erhvervskunder, og du kan her se en liste over de tage, vi typisk arbejder med:

 • Tegltag
 • Eternittag også kaldet fibercementtag
 • Ståltag

Et nyt tag beskytter din ejendom mod vand, vind og vejr – giver dig store besparelser på varmeregningen med moderne og tidssvarende isolering og energioptimering. Og endelig giver et nyt tag din ejendom et smukt udtryk, som pynter på bygningen, samtidig med at din ejendom stiger i værdi.

Hvad skal man overveje i forbindelse med et nyt tag?

En udskiftning af taget er en stor investering, og der er mange faktorer, der skal tages med i betragtning, inden du beslutter dig for, hvilken type tag, der skal lægges på din bolig, på sommerhuset eller din erhvervsejendom.

Du kan her se en liste over nogle af de ting, du med fordel kan have med i dine overvejelser i den indledende fase:

 • Skal det nye tag være som det eksisterende?
 • Hvilke tage passer til bygningen?
 • Er der krav til, hvilken type tag der må lægges jf. gældende lokalplan?
 • Skal tagetagen gøres større i forbindelse med lægning af nyt tag?
 • Hvor meget kan den nuværende tagkonstruktion bære?
 • Hvilken hældning har mit tag?
 • Hvad må et nyt tag koste?

 

Når vi arbejder som taglæggere hjælper vi dig med at svare på alle de relevante spørgsmål. Først og fremmest rådgiver vi dig naturligvis om, hvilke typer af tag, der kan være relevante for dit hus eller din ejendom i forhold til vægt og hældning.

Derudover rådgiver vi om alt fra isolering, til lysindfald med moderne ovenlysvinduer, og en bedre udnyttelse af boligarealet i tagetagen, hvis hele tagkonstruktionen skal skiftes.

 

Hvilke restriktioner kan der være?

Der kan være restriktioner med hensyn til valg af materiale og farve til dit nye tag, hvis:

 • Din ejendom er fredet eller erklæret bevaringsværdig
 • Der er begrænsende lokalplaner i dit boligområde
 • Der er øvrige servitutter på din ejendom
 

Hvis dit hus eller din ejendom er fredet eller bevaringsværdig, skal du have tilladelse til at lægge nyt tag på. Der kan derudover være lagt bestemmelser ned i lokalplanen omkring, hvilken type tag der må bruges i dit område. Spørg dig derfor altid for hos kommunen som noget af det første. Så ved du, hvad der tilladt, og hvad der ikke er tilladt.

 

Brug for et nyt tag i Skibby?

Hvis du har et tagprojekt i eller omkring Skibby, du vil have en erfaren og kvalitetsbevidst taglægger og tømrer ind over, da står vi klar til at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os, så tager vi den derfra og finder sammen med dig den helt rigtige, holdbare og fremtidssikrede tagløsning, der passer til dit hus og dit budget.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 61 11 55 11 eller send en e-mail til Kreslund@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det er vigtigt at afklare formålet med tagopgaven og hvad man ønsker at opnå ved at udføre den. Er det fx. en reparation af taget eller en total udskiftning.

 

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for tagopgaven, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af tagopgaven, så man ved præcis, hvad der skal udføres og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type tagmateriale der vil blive brugt i tagopgaven, så man sikrer, at det passer til formålet og til det danske klima.

Det er vigtigt at overveje, hvordan tagopgaven vil påvirke det eksisterende tag og bygningens arkitektur, og om der er særlige hensyn, der skal tages for at sikre, at det passer til resten af bygningens udseende.

Få et uforpligtende tilbud