Montering af døre/vinduer

Skal du have skiftet vinduer og døre i boligen, sommerhuset eller din erhvervsejendom?

Så lad Tømrermester Kresten Lundgreen varetage opgaven. Vi tilbyder professionel og effektiv montering af døre og vinduer til konkurrencedygtige priser.

Vi kører ud til kunder i Roskilde, Holbæk, Frederikssund og Skibby. Vi hjælper også gerne dig til en smukkere ejendom, en lavere varmeregning og et forbedret indeklima med nye vinduer og døre.

Arbejde af højeste kvalitet

Når du vælger os til at stå for montering af døre og vinduer hos dig, er du sikret den højeste kvalitet i arbejdet. Skal vi skaffe vinduer og døre for dig, sørger vi for, at du får nøje udvalgte produkter fra anerkendte producenter, så dine vinduer og døre har en lang levetid og lever op til alle nutidens krav i forhold til tykkelse og isoleringsevne.

Vil du selv stå for indkøb, kan vi tilbyde at stå for montering af døre af vinduer, så du er sikker på, at alt sidder, som det skal.

Vinduer og døre efter mål

Bor du i et ældre hus eller en ældre ejendom, kan det ofte være nødvendigt at få fremstillet døre og vinduer efter mål. Vi kan tilbyde at måle op og bestille vinduer og døre for dig, så du er sikker på at få de helt rigtige vinduer og døre til din ejendom.

Kontakt os i dag og lad os montere dine nye vinduer og døre

Vi hjælper dig gerne med alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer, udvendige og indvendige døre. Vi kan skifte et enkelt vindue eller en enkelt dør, eller samtlige vinduer og døre i huset eller sommerhuset.

Så ring eller skriv til os allerede i dag. Hos os får du et tilbud på montering af døre og vinduer til en god pris.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 61 11 55 11 eller send en e-mail til Kreslund@gmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det er vigtigt at afklare formålet med monteringen af døre og vinduer og hvad man ønsker at opnå ved at udføre den.

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for monteringen af døre og vinduer, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af monteringen af døre og vinduer, så man ved præcis, hvad der skal udføres og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type døre og vinduer der vil blive monteret, så man sikrer, at det passer til formålet og til ens personlige præferencer.

Det er vigtigt at overveje, hvordan monteringen af døre og vinduer vil påvirke det eksisterende bygningsdesign, og om der er særlige hensyn, der skal tages for at sikre, at det passer til resten af bygningens udseende.

Få et uforpligtende tilbud